Rotaryn sosiaaliset verkostot netissä

 

Rotarians Social Networks Fellowhip

       
       Katso ja jaa videoita                           Liity rotaryn ystävyysverkostoon

      
 
Hanki ja jaa ammatillista tietoa                    Katsele ja jaa valokuvia   

                                                 

                      Seuraa rotarytiedotteita  ja keskustele

 Kansainväliset ammatti- ja harrastusryhmät

 

Rotarit, joilla on samoja harrastuksia tai jotka toimivat samoilla liike- tai ammattialoilla, ovat järjestäytyneet ryhmiksi kansainvälisen toveruuden ja palvelemisen edistämiseksi. Nämä ryhmät toimivat itsenäisesti, mutta toiminnan tulee olla sopusoinnussa Rotary Internationalin toimintaperiaatteiden kanssa. Ryhmät vastaavat itse kuluistaan. Jotta harrastusryhmä voitaisiin rekisteröidä Rotary Internationalin toimintamuodoksi, sen on täytettävä Rotary International RRVF-työryhmän (Rotary Recreational and Vocational Fellowships) asettamat ehdot.

Harrastusryhmiä on nykyään yhteensä noin 100. Edustettuina ovat mm. erilaiset ammattikunnat, kulttuuri-, taide- ja urheilumuodot. Ammatillisia harrastusryhmiä, joita on noin 50, on esim. tilintarkastajille, arkkitehdeille, tietotekniikan taitajille, hammaslääkäreille, lakimiehille, lainvalvojille ja pörssivälittäjille. Vapaa-ajan harrastusryhmistä, joita on myös noin 50, mainittakoon esimerkiksi veneilijät, lentäjät, shakinpelaajat, golffaajat, ratsastajat, viininmaistajat ja partiolaiset.

Harrastusryhmistä kiinnostuneet rotarit voivat solmia yhteyksiä oman erikoisalansa ryhmään ilmoittautumalla Rotary Internationalille, joka kanavoi ilmoituksen mainitun harrastusryhmän koordinaattorille.

Tiedot harrastusryhmistä löytyvät tästä linkistä..