Rotary International (RI)

Rotary Internationalin tehtävänä on tukea ja ohjata rotareita ja rotaryklubeja Rotaryn tavoitteen toteuttamisessa.

Rotary Internationalin presidentti 2017 - 2018

Rotary Internationalin presidentti on koko maailmanlaajuisen rotaryjärjestön keulahahmo. Hän johtaa Rotary Internationalin hallituksen toimintaa ja edistää henkilökohtaisella panoksellaan rotaryn toimintaa kaikkialla maailmassa.

Rotaryvuoden 2017 - 2018 Rotary Internationalin presidenttinä
toimii
 Ian H.S. Riseley Rotary Club of Sandringham, Victoria, Australia

RIPE 2017

Ian H.S. Riseley vieraili puolisonsa Julietin kanssa Suomessa 18.-21.5.2017

RIPE

Kuvat: PDG Niko Niemi

T1718FI CAPS

Rotary Internationalin pääkonttori

Rotary Internationalin pääkonttori sijaitsee Evanstonissa Illinoisissa, lähellä Chicagoa Yhdysvalloissa.

RI:n pääkonttorissa Evanstonissa työskentelee noin  530 henkeä.

Kansainvälisisissä aluetoimistoissa työskentelee noin 160 henkeä.

RI:n tietotekniikkaa hoitaa noin 90 hengen organisaatio, Evanstonissa ja Punessa.

Pohjoismaita palvelee Zürichin aluetoimisto  (EAO, Europe-Africa Office). Zürichin toimistossa työskentelee noin 40 henkeä

RI:n nettisivut
www.rotary.org

Aluetoimistot
Eri puolilla rotarymaailmaa on seitsemän Rotary Internationalin keskusjohdon alaisuudessa toimivaa aluetoimistoa. Suomalaisia rotareita palvelee Euroopan ja Afrikan toimisto Zürichissä.
Suomalaisten rotareiden yhdyshenkilö on Sari Miettinen, (puh. +41 44 387 71 30) hän palvelee suomen, ruotsin, englannin ja saksan kielellä.

Rotary International Europe / Africa Office ,  palvelut

Zürichin toimiston yhteyshenkilöt