ROTARIEN HUMANITAARISET PROJEKTIT JA POLION HÄVITTÄMINEN

Kautta maailman rotaryklubit auttavat omilla paikkakunnillaan monin tavoin lapsia, nuoria, vanhuksia ja puutteenalaisia sekä parantavat yhteisöjensä viihtyvyyttä. Myös suomalaisilla klubeilla on käynnissä suuri joukko pienempiä ja suurempia tällaisia hankkeita. Rotaryklubien ja –piirien on mahdollista saada humanitaarisiin hankkeisiinsa taloudellista tukea Rotarysäätiöltä.

Rotarien toistaiseksi merkittävin maailmanlaajuinen hanke on polioviruksen juuriminen maailmasta ja polion siirtäminen siten historiaan. Siinä Rotary International ja Rotarysäätiö (the Rotary Foundation) tekevät yhteistyötä WHO:n, Unicefin, Bill and Melinda Gates Foundationin, Yhdysvaltojen Center for Disease Control and Preventionin (CDC) ja lukuisten valtioiden hallitusten kanssa. Tästä löydät aiheesta lisätietoa, mm. ajantasaiset tilastot poliosairaudesta eri puolilla maailmaa.

Lisätietoa saat piirisi TRF-komitean puheejohtajalta. Yhteystiedot löydät Rotarymatrikkelin 2017-2018 sivulta 117.

Katso tästä video..

end-polio-now