rdbf-logo

Suomen Rotaryn Lääkäripankin (RDBF) toiminta on Suomessa rekisteröidyn yhdistyksen, Suomen Rotary ry:n toimintaa, joka on vaatimuksena mm. valtion avustuksen saamiseen. RDBF:n tileistä vastaa viime kädessä Suomen Rotary, jonka tileihin ja tilintarkastukseen sektorin tilit liittyvät ja alistetaan. Lisäksi UM seuraa avustamansa toiminnan varojen käyttöä ja toiminnan laatua erittäin tarkasti. Toimintakertomus kehityspoliittiselle osastolle esitetään kerran vuodessa.

Käytännön toiminnasta vastaa Suomen Rotaryn monipiiriorganisaatio Lääkäripankki, joka on viralliselta nimeltään Rotary Doctor Bank Finland (RDBF). Suomessa siitä voidaan käyttää lyhennettä RDBF tai suomalaista vastinetta (Suomen) Rotaryn Lääkäripankki. Johtoryhmän asettaa Suomen Rotary kerrallaan 3 vuodeksi.

Johtoryhmän jäsenten nimet, ensisijaiset tehtävät ja klubitaustat 1.7.2017 alkaen ovat seuraavat:

Rtn Riitta Karikoski
, puheenjohtaja (Tammer Nova Rk)
E-mail: riittam.karikoski(at)hotmail.com  puh. +358-44-549 1797

aatos lahtinen 2015-2016
PDG Aatos Lahtinen, talous (Munkkiniemi-Munksnäs Rk)
E-mail: aatos.lahtinen(at)helsinki.fi  puh. +358-40-716 1953

ulla_lucenius2013
P Ulla Lucenius, tiedotus (Helsinki City West Rk)
E-mail: ulla.lu(at)kolumbus.fi  puh. +358-50-562 4532

PP Olli-Pekka Ryynänen, koordinaattori (Kuopion Huomenklubi Rk)
E-mail: olli-pekka.ryynanen(at)uef.fi  puh. +358-40-514 1741

Koordinaattoreiden tehtävänä on mm. työlupa-asioiden hoito Tansanian viranomaisten kanssa sekä myös lääkäreiden sijoittaminen yhteistyösairaaloihin. Kaikilla koordinaattoreilla on merkittävää omakohtaista työkokemusta kehitysmaissa.

Suomen Rotary ry:n pääsihteeri PDG Berndt von Veh tukee johtoryhmän toimintaa ja osallistuu tarvittaessa sen kokouksiin.
E-mail: bvonveh(at)gmail.com  puh. +358-400-782 662

Rotarypiirien RDBF-yhteyshenkilöt 2017-2018