OHJEITA LÄÄKÄREILLE

Lääkäripankki asettaa etusijalle yhteistoimintasairaaloittemme tarvitsemat asiantuntijat.

Lääkäreiden / hammaslääkäreiden ei tarvitse olla rotareita eikä liittyä järjestöön, ja pääosa vapaaehtoisista onkin tullut järjestön ulkopuolelta.

Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi

Tarvittavat tarkemmat ohjeet ja lomakkeet löytyvät  Ohjeita ja lomakkeita-sivuilta. Täytä alustava ilmoittautumislomake ja lähetä se lomakkeessa olevaan osoitteeseen mieluiten ½ - 1 vuotta ennen suunniteltua ajankohtaa. Sen jälkeen lääkärikoordinaattori ottaa sinuun yhteyttä ja sopii jatkomenettelystä.

Tansanian valtio edellyttää vähintään 3 vuoden työskentelyä laillistuksen jälkeen sekä oikeutta harjoittaa ammattia itsenäisenä yleislääkärinä. Myös hammaslääkärillä on oltava 3 vuoden työkokemus laillistuksen jälkeen sekä oikeus harjoittaa ammattia itsenäisenä hammaslääkärinä. Vähemmällä työkokemuksella työlupaa ei voi saada.

Lääkäripankki harkitsee yhteistoimintasairaaloiden tarpeen ja käytössä olevien rahavarojen perusteella, kuka voidaan lähettää kentälle. Ajankohta jää ratkaistavaksi tarpeen ja asianomaisen valmiuden perusteella.

Yhteystiedot:

Hammaslääkärikoordinaattori Juhani Brodkin