Näiltä alisivuilta löytyy kattava valikoima ohjeita ja koulutusmateriaaleja jäsenien, klubien ja piirien käyttöön.

Suojattuun Ohjeet ja koulutus osioon kirjautuminen tehdään siten, että ensin klikataan vasemmasta pystyvalikosta "Ohjeet ja koulutus" ja sen jälkeen kirjaudutaan sisään sivun oikeassa palstassa olevan kirjautumisvalikon kautta.

Suurin osa aineistoista on PDF (Adobe Portable Document Format) - muodossa. Näiden lukemiseen ja lomakkeiden täyttämiseen tarvitaan maksuton Adobe Reader tai joku muu pdf-tiedostojen lukuohjelma (esim. ilmainen Foxit on hyvä pdf-lukuohjelma).

Lähinnä koulutusaineisto on PowerPoint-esityksinä. Näiden lukemiseen tarvitaan Microsoftin PowerPoint-ohjelma tai jokin Microsoftin ppt-tiedostoja käyttävä ohjelma.

Sivuilla on myös Excel- ja Word-asiakirjoja, joiden käsittelyyn tarvitaan Microsoftin Excel ja Word-ohjelmat tai joku muu xls ja doc-muotoisia tiedostoja käyttävä ohjelma (esim. Open Office)

Sivuilla on myös muutama zip-pakattu tiedosto, joiden avaamiseksi tarvitaan joko Winzip-ohjelma tai joku muu zip-muotoisten tiedostojen käsittelyohjelma. Tällainen pakattujen tiedostojen käsittelyominaisuus sisältyy nykyisin jo käyttöjärjestelmään.

Koulutusaineistoja voi kukin muokata tarpeensa mukaan.